fbpx
 
КАНЦЕЛАРИИ:Васил Ѓоргов бр.19 Скопје
ПИШЕТЕ НИ:sanik@sanik.mk / prodazba@sanik.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:076 458 081 / 076 458 091
интерактивна мапа
Со одбирање на спрат можете да ги погледнете слободните,продадените и резервираните станови поединечно
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/aco-sopov-vlae-mapa-scaled.jpg

Дизајниран за беспрекорен комфор и функционалност!

Станбениот комплекс Allure Apartmens се одликува со уникатно внатрешно уредување, поинаква визија и одлична функционалност,лоциран во една од најатрактивните населби во македонската метропола, на улица Ацо Шопов, Влае.Современиот ентериер и префинетиот екстериер на станбениот комплекс се дизајнирани со цел да овозможат беспрекорен комфор и функционалност.Употребата на различни материјали и бои го прави објектот динамичен, а архитектонскиот израз едноставен и чист, кој претставува совршена рамнотежа помеѓу мирниот и модерниот стил на живеење.
Објектот се наоѓа во зона на високо развиена инфраструктура и ви нуди урбан стил на живеење.Уживајте во сите придобивки што ви ги овозможува Allure Apartments со одлични услови за квалитетно и економично домување.
Станбениот комплекс, односно вашиот нов дом ќе ви создаде чувство на сигурност, среќа и моќ.
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/sanik-logo-footer.png

САНИК

Основана на почетокот на 2006 година од страна на Сашо Петковски, Саник , со своето долгогодишно искуство претставува една од најуспешните компании во оваа област...
КОНТАКТ
Васил Ѓоргов бр.19 Скопје
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
https://www.instagram.com/p/B-Wt1OYHPWehttps://www.instagram.com/p/B-PM52PnJKchttps://www.instagram.com/p/B-MkUOEHMKVhttps://www.instagram.com/p/B-HaF5uHj_g