fbpx
 

Адреса на сите завршени проектиЗавршени проекти

Погледнете на кои места се сите наши завршени проекти,изградени и веќе вселени

Манчу Матак 35

Манчу Матак 37

Кичевска 29

Васил Ѓоргов 19

Франц Прешерн 43

Кичевска 27

Ибе Паликуќа 7

Мраморец 43а

Кичевска 34

Пресека 17а

Кичевска 36

ЗА НАС
Основана на почетокот на 2006 година од страна на Сашо Петковски, Саник , со своето долгогодишно искуство претставува една од најуспешните компании во оваа област...
КОНТАКТ
Васил Ѓоргов бр.19 Скопје

| 076 458 081