fbpx
 
01234567890012345678900123456789001234567890

Основана

СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА, ЗА ВИСТИНСКИ ИЗБОР!
Потрагата по нов дом е вистински предизвик, и е една од најзначајните инвестициски одлуки. Во донесувањето на вистинската одлука клучна улога играат 3 основни критериуми со кои ние не правиме компромис, а тоа се: квалитет, комфор и локација.

Саник Инженеринг е градежна компанија основана 23.01.2006 со 14 годишно искуство во областа на градежништвото. Основана од страна на Сашо Петковски компанијата веќе има тим од 25 вработени кои постојано се стремат кон постигнување на светските трендови и квалитет во градежништвото пружајќи ви идеално решение коешто вие ќе го нарекувате дом! Во своето портфолио Саник има бројни проекти.
Со своето долгогодишно искуство претставува една од најуспешните компании во оваа област. Нашата стручност и професионалност се насочени кон создавање на квалитет. Преку следењето на светските трендови во градежништвото нудиме идеални можности за Вашиот нов дом.

https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/sanik-slide-aco-shopov-640x640.jpg
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/slider-3-objekt-aerodrom-640x640.jpg
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/image-sanik-about-logo-01.jpg
СЕ СТРЕМИМЕ КОН ПОСТИГНУВАЊЕ НА СВЕТСКИТЕ ТРЕНДОВИ И КВАЛИТЕТ ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО
ЗА НАС
Основана на почетокот на 2006 година од страна на Сашо Петковски, Саник , со своето долгогодишно искуство претставува една од најуспешните компании во оваа област...
КОНТАКТ
Васил Ѓоргов бр.19 Скопје

| 076 458 081