fbpx
 
КАНЦЕЛАРИИ:Васил Ѓоргов бр.19 Скопје
ПИШЕТЕ НИ:sanik@sanik.mk / prodazba@sanik.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:076 458 081 / 076 458 091

СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА ЗА ВИСТИНСКИ ИЗБОР!

КВАЛИТЕТ,КОМФОР И АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА – АЕРОДРОМ
ФОКУСОТ НЕКА ВИ БИДЕ НА КВАЛИТЕТОТ!

ОДБЕРЕТЕ МУДРО ОБЈЕКТ ТАФТАЛИЏЕ

САНИК ИНЖЕНЕРИНГНИЕ ЗАМИСЛУВАМЕ
И ГРАДИМЕ ЗА ВАС

ВАНГЕЛ ТОДОРОВСКИ 1, НАСЕЛБА АЕРОДРОМ САКАТЕ
СОВРШЕН ДОМ?
ОБЈЕКТ АЕРОДРОМ

УЛ. АЦО ШОПОВ, НАСЕЛБА ВЛАЕОДЛИЧНА
ЛОКАЦИЈА
ОБЈЕКТ
НАСЕЛБА ВЛАЕ

ИзборСТАНОВИ
МОДЕРНИ, СО СТИЛ

СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА, ЗА ВИСТИНСКИ ИЗБОР!ВАШИОТ НОВ ДОМ КАЖУВА СЕ ЗА ВАС!

ОБЈЕКТИ ВО ГРАДБАКАТАЛОЗИ PDF ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ

https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/katalog-aco-shopov.jpg
ул. Ацо Шопов
нас. ВЛАЕ
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/katalog-objekt-taftalidze.jpg
ул. Демир Трајко
нас. ТАФТАЛИЏЕ
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/katalog-objekt-aerodrom.jpg
ул. Вангел Тодоровски
нас. АЕРОДРОМ

КОНТАКТ

Слободно контактирајте не, тука сме за сите прашања. Ова се нашите информации за контакт.
АДРЕСА
Васил Ѓоргов бр.19
Скопје, Р. Македонија
+389 2 323 33 89

ТЕЛЕФОНИ
+389 76 458 081
+389 76 458 091
МАИЛ
sanik@sanik.mk
prodazba@sanik.mk

ИНФОРМИРАЈ СЕ? ЗА ПРОДАДЕНИ И СЛОБОДНИ СТАНОВИПОГЛЕДНИ СТАНОВИ

Тука можете да се информирате за секој објект на продадени,слободни или резервирани станови кои се во градба или пак завршени.

https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/sanik-logo-footer.png

САНИК

Основана на почетокот на 2006 година од страна на Сашо Петковски, Саник , со своето долгогодишно искуство претставува една од најуспешните компании во оваа област...
КОНТАКТ
Васил Ѓоргов бр.19 Скопје
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ
https://www.instagram.com/p/B-Wt1OYHPWehttps://www.instagram.com/p/B-PM52PnJKchttps://www.instagram.com/p/B-MkUOEHMKVhttps://www.instagram.com/p/B-HaF5uHj_g