Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Канцеларии
Васил Ѓоргов бр.19 Центар,
Скопје, Р. Македонија
+389 2 323 33 89
Продажба
+389 76 458 071
+389 76 458 081
+389 76 458 091
Маил
sanik@sanik.mk
prodazba@sanik.mk
ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081