Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Завршени проекти

Манчу Матак 35

Манчу Матак 37

Кичевска 29

Васил Ѓоргов 19

Франц Прешерн 43

Кичевска 27

Ибе Паликуќа 7

Мраморец 43а

Кичевска 34

Пресека 17а

Кичевска 36

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081