Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

архитектураВАШ ДОМ, ВАШ СВЕТ

мај 23, 2023
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2023/05/1-1280x720.png

ВАШ ДОМ; ВАШ СВЕТ

Сите сонуваме за сопствен дом. Кога нешто посакуваме, се трудиме да го оствариме. И не е важно дали нашите цели се големи, важно е само колку напорно работиме за да ги оствариме. Секогаш го избираме најдоброто за добар живот, а најдобро е да се избере локација со мирна околина, која се истакнува по својата местоположба, инфраструктура и квалитет на градба.  

 

Сити резиденс е нашиот нов објект, идеално место за оствaрување на вашиот сон. Овде не постои граница помеѓу работата и задоволството. Тој е прилагоден на едноставен и добро организиран живот. Во непосредна близина на станaрите на располагање им  се содржини неопходни за секојдневниот живот. На само неколку чекори се наоѓа меѓународната автобуска станица, железничката станица, најголемиот трговски центар во регионот, кафетерии, ресторани, спортски терени и игралишта. За младите брачни парови дополнителна предност и големо олеснување се детските градинки и училишта кои се наоѓаат во непосредна близина на објектот.

Објектот е поставен на совршена локација, во срцето на градот. Во него се распоредени станбени единици со различна структура на приземје и седум ката. Големиот избор на станови го дефинираат 15 типа карактеристични станбени единици со квадратури од  28м2 до 124м2. Функционалноста и дизајнот на станбените единици ќе ви овозможи високи стандарди на современ живот.

Саник е посветен на креирање и создавање на урбани и функционални станбени објекти со уникатен дизајн.

Саник, Вашиот нов дом

 

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081