Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

архитектураВнесете ја новогодишната атмосфера во вашиот нов дом

декември 11, 2020
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2020/12/1.jpg

Започнува волшебната магија од годината, кога децата сонуваат за Дедо Мраз, а возрасните со насмевка на лицата уживаат во прекрасниот топол амбиент, со планови и очекувања за посреќна, подобра и поуспешна година.

Иако и оваа година ќе имаме поинакви празници поради настанатата ситуација со корона вирусот, сепак во секој дом, секое семејство треба да ги одбележи празничните мигови.
За да ги направиме престојните празници уште поубави ви предлагаме неколку предлози и совети, за тоа како да го уредите вашиот нов дом и волшебните празнични моменти да ги поминете во убав амбиент и добро расположение.

Елката е најпрепознатливиот симбол на овој празник, се вели дека таа предизвикува чувство на топлина и радост. Во повеќето домови елката го зазема централното место во домот и е највпечатливиот декор. Под неа се оставаат сите подароци, и се доживуваат најголемите изненадувања и радости кога часовникот ќе ги одброи последните секунди од старата година и ќе ја означи новата година.

Светилките на елката создаваат пријатна атмосфера во вашиот нов дом подигајќи го расположението за прослава и радост.

Не го заборавајте божиќниот венец поставен на влезната врата од вашиот дом како бесконечен симбол на великодушност, давање и собирање на семејстовото.

Не ја пропуштајте можноста за време на овој период од годината софата да ја направите дел од новогодишното украсување. Вметнете неколку перници со новогодишни мотиви и поставете удобно ќебе над креветот и веднаш ќе ја забележите разликата. Како дел од празничните украси нека ви биде и Божиќната ѕвезда, која ќе ве исполни со надеж за поубави и поуспешни мигови во годината што следи.

Семејната вечера е најзначајниот момент за време на Новогодишните и Божиќните празници. Покрај убаво зготвената храна, украсете ја масата со празнични детали, новогодишни чинии, салфети и чаршав. За време на вечерата се разменуваат најсреќните мигови, сите се весели и насмеани.

Тимот на Саник се надева дека овие предлози и совети ќе ви помогнат да се подготвите за предстојните празници, и да ги поминете во убав амбиент и добро расположение со вашите најблиски.

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081