Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

архитектура„Саник“ гради домови од вашите соништа

декември 21, 2020
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2020/12/1111.jpg

Една од најважните, одлуки пред кои се наоѓа секој од нас барем еднаш во животот е купувањето стан. Цените на пазарот, локацијата, дилемата за стара или нова градба, се само мал дел од елементите што треба да се земат предвид при правењето на „големиот чекор„ – поседување сопствен дом. Зошто Саник е подобар од другите и зошто да одберете недвижност од нашата фирма?

Нашите објекти се изградени на атрактивни локации кои се оддалечени од големите сообраќајници, а сепак во непосредна близина на трговски центри, маркети, образовни установи (училишта и градинки). Не заборавајте дека многу е битна и локациската поставеност на зградата и истата се смета за клучен темел при потрагата на дом од соништата. Препознатливи сме по квалитетот кој го создаваме со примена на современи стандарди и технологии во изградбата. При изведбата, користиме исклучиво високо квалитетни материјали од реномирани производители, додека фасадата задоволува А-стандард за енергетска ефиксност.

Саник е посветен на  креирање и создавање на урбани и функционални станбени и деловни простори со уникатен дизајн… Нашата компанија постојано се стреми кон иднината, ги следи светските трендови во градежништвото и архитектурата.

Нашиот тим составен од професионални и искусни архитекти при осмислувањето на објектите секогаш е инспириран и ги става во фокус желбите и потребите на купувачите. Тие со својата иновативност и дизајн ве приближуваат кон светските модерни и функционални домови.

При осмислувањето на нашите проекти и при изборот на локација се водиме од најчестите побарувања на нашите клиенти во однос на најпрактични архитектонски решенија, беспрекорен квалитет на материјали, безбедност, енергетска ефикасност, мирно и зелено опкружување и лесна пристапност.

Сите горенаведени факти не прават подобри од другите. Тоа за вас треба да биде причина плус да купите стан од Саник. Бидејќи кога купувате стан од Саник купувате дом, а ние ги остваруваме вашите соништа.

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081