Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА ЗА ВИСТИНСКИ ИЗБОР!

ФОКУСИРАЈТЕ СЕ НА КВАЛИТЕТОТ!

ОДБЕРЕТЕ МУДРО
ОБЈЕКТ ТАФТАЛИЏЕ

САНИК ГО ГРАДИ ВАШИОТ ДОМ, А ВИЕ ГРАДЕТЕ ЈА ВАШАТА ИДНИНА

САКАТЕ
СОВРШЕН ДОМ?

ПОБАРАЈ ПОНУДА

sanik forma web strana  • Одберете населба
  • City Residence – Центар
  • Skopje Riverside – Axios
  • S-Block – Нас. Кисела Вода

  • Стан
  • Стан
  • Деловен простор
  • Паркинг место

previous arrow
next arrow

Slider

ОБЈЕКТИ ВО ГРАДБАКАТАЛОЗИ

https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/katalog-aco-shopov.jpg
ул. Ацо Шопов
нас. ВЛАЕ
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/katalog-objekt-taftalidze.jpg
ул. Демир Трајко
нас. ТАФТАЛИЏЕ
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/katalog-objekt-aerodrom.jpg
ул. Вангел Тодоровски
нас. АЕРОДРОМ
ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081