Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Со одбирање на кат можете да ги погледнете слободните,продадените и резервираните станови поединечно
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/11/axios-mapa.jpg

ЖИВОТ ПОКРАЈ ВОДА ПОСТОЈАН ИЗВОР НА ИНСПИРАЦИЈА

Axios представува ново обележје на градот. Поставена на соврешна локација покрај реката Вардар со вкупна развиена градежна површина од 9440 m2. Овој модерен објект е составен од приземје, десет ката и поткровје. Големиот избор на станови го дефинираат 8 карактеристични станбени единици на секој кат со квадратура од 42m2 до 91m2 кој можат да одговорaт на различните потреби на идните потрошувачи. Во објектот се наоѓаат и деловни простории со галерија со квадратура од 95м2 до 322м2. Предвидени се 164 паркинг позиции во сопствена катна гаража.

Сите права задржани ,Copyright 2019 SANIK INZENERING DOOEL. design by kreatika.mk

| 076 458 081