Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Со одбирање на кат можете да ги погледнете слободните,продадените и резервираните станови поединечно
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/11/invicta-mapa.jpg

SKOPJE RIVERSIDE УНИКАТНА ВИЗИЈА ЗА ДОМУВАЊЕ

INVICTA го нуди најдоброто современо урбано живеење, составена од десет ката и поткровје. Големиот избор на станови го дефинираат 7 карактерстични станбени единици на секој кат со квадратура од 48 m2 до 71 m2 кои можат да одговорат на различните потреби на идните потрошувачи.

Сите права задржани ,Copyright 2019 SANIK INZENERING DOOEL. design by kreatika.mk

| 076 458 081