Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

sanik forma web strana  • Одберете населба
  • City Residence – Центар
  • Skopje Riverside – Axios
  • S-Block – Нас. Кисела Вода

  • Стан
  • Стан
  • Деловен простор
  • Паркинг место

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081