Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Со одбирање на кат можете да ги погледнете слободните,продадените и резервираните станови поединечно
Sanik map Allure Complex

КВАЛИТЕТ БЕЗ КОМПРОМИС!

Инспирирани од современите архитектонски текови, станбениот комплекс “ALLURE COMPLEX” претставува модерен објект кој може да одговори на сите потреби на модерното живеење. Посебно внимание е посветено на функционалноста на станбените единици кои нудат комфор кој ќе ги задоволи и најпребирливите потрошувачи.Изборот на нов дом никогаш не бил поедноставен! Станбениот комплекс „ALLURE COMPLEX“, располага со станови од 34 m2 до 85 m2 и нуди избор за сите вкусови и потреби. Одлично решената функционалност на станбените единици ветува спокоен живот исполнет со комфор за секој нејзин станар. Атрактивниот ентериер во комбинација со врвните материјали кои се користени при изградбата ја издигнуваат “ALLURE COMPLEX” на врвот на Вашите желби при избор на Вашиот иден дом.Станбениот комплекс “ALLURE COMPLEX” располага со два влеза опремени со засебни лифтови. Комплексот располага со подземен паркинг, како и паркинг места на ниво на терен со вкупно 148 паркинг позиции. При изведбата, користени се исклучиво високо квалитетни материјали од реномирани производители, додека фасадата на комплексот задоволува А-стандард за енергетска ефиксност.

Сите права задржани ,Copyright 2019 SANIK INZENERING DOOEL. design by kreatika.mk

| 076 458 081