Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Со одбирање на кат можете да ги погледнете слободните,продадените и резервираните станови поединечно
Sanik map Hestia Residencex

ИЗБОРОТ НА НОВ ДОМ НИКОГАШ НЕ БИЛ ПОЛЕСЕН!

Време е за испишување на ново поглавје во вашите животи.Станбените единици на Хестиа Резиденс се подготвени
да бидат вашата идна животна инспирација. Изразената функционалност напросторот надополнета со материјалите од врвен квалитет ви овозможуваат без дилема да ја донесете најдобрата одлука приизборот на вашиот иден дом.Просторот во кој ќе ги доживувате најсреќните мигови со вашите сакани мора да биде совршен, а ние токму тоа ви го нудиме.Сместен во еден од најубавите делови на градот, станбениот комплекс Хестиа Резиденс нуди прекрасни услови за реализирање на секојдневните животни активности.Околината исполнета со зеленило го овозможува толку посакуваниот мир. Изобилството и големиот избор на сите неопходни содржини ја комплетираат совршеноста на локацијата. Непосредната близина на повеќе големи маркети како и големиот број на “маалски” продавнички ги олеснуваат секојдневните обврски. Од друга страна игралиштата со спортски содржини, како и образовните институции седобредојдени за вашите намили.Близината на здравствените објекти овозможуваат сигурност и спокој во секој момент.

Сите права задржани ,Copyright 2019 SANIK INZENERING DOOEL. design by kreatika.mk

| 076 458 081