Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

Со одбирање на кат можете да ги погледнете слободните,продадените и резервираните станови поединечно
Sanik zgrada Taftalidze - Quint

ВАШИОТ НОВ ДОМ. Дизајниран за беспрекорен комфор и функционалност!

Саник со гордост ви го претставува станбениот комплекс Quint Apartments кој се наоѓа на ул. Демир Трајко бр.82 населба Тафталиџе, Скопје на само 500 метри оддалеченост од Булеварот “Партизански одреди”. При осмислувањето на севкупниот концепт, и при избор на лоикација се водевме од најчестите побарувања од нашите клиенти по однос на најпрактичните архитектонски решенија, беспрекорен квалитет на материјали, безбедност, енергетска ефикасност, мирно и зелено опкружување и лесна пристапност. Станбениот комплекс Quint Apartments го сочинуваат два објекта на пет ката, од кои 24 стана му припаѓаат на првиот и 23 на вториот објект.
Расположливата квадратура на станови е од 39 м2 до 80 м2.Комплексот располага со одлично осмислен паркинг простор, односно 56 паркинг места. Благодарение на минималистичкиот дизајн и уникатното внатрешно уредување на становите, идните станари ќе уживаат во просторноста и максимално искористениот простор на становите.Комфорот, стабилноста, безбедноста и долговечноста на објектите се гарантирани благодарени на примената на најквалитетните градежни материјали кои ги одбираме со многу внимание од најквалитетните производители.
Бидете единствени и уникатни во изборот на вашиот нов дом. Со изборот на нов дом создавате иднина и трајни вредности за генерациите после вас.

Сите права задржани ,Copyright 2019 SANIK INZENERING DOOEL. design by kreatika.mk

| 076 458 081