Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

архитектураЗошто нов дом од Саник?

јули 30, 2020
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2020/07/Untitled-design-7-1280x720.jpg

Во животот често се наоѓаме пред различни предизвици и одлуки. Потрагата по нов дом е една од најзначајните инвестициски одлуки. Саник е посветен на  креирање и создавање на урбани и функционални станбени и деловни простори со уникатен дизајн… Нашата компанија постојано се стреми кон иднината, ги следи светските трендови во градежништвото и архитектурата.

Нашиот тим составен од професионални и искусни архитекти при осмислувањето на објектите секогаш е инспириран и ги става во фокус желбите и потребите на купувачите. Тие со својата иновативност и дизајн ве приближуваат кон светските модерни и функционални домови.

При осмислувањето на нашите проекти и при изборот на локација се водиме од најчестите побарувања на нашите клиенти во однос на најпрактични архитектонски решенија, беспрекорен квалитет на материјали, безбедност, енергетска ефикасност, мирно и зелено опкружување и лесна пристапност.

Градиме на атрактивни локации кои се оддалечени од големите сообраќајници, а сепак во непосредна близина на трговски центри, маркети, образовни установи (училишта и градинки).

 

 

Препознатливи сме по квалитетот кој го создаваме со примена на современи стандарди и технологии во изградбата.

При изведбата, користиме исклучиво високо квалитетни материјали од реномирани производители, додека фасадата задоволува А-стандард за енергетска ефиксност.

Сите наши објекти располагаат со сопствени паркинг места, со што се намалува вашиот секојдневниот стрес за паркирањето на вашето возило.

Зад себе имаме многу успешни проекти со голем број на задоволни купувачи кај кои влеавме доверба, безбедност и создадовме трајни вредности за идните генерации.

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081