Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

март 18, 2022
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2022/03/275373731_1174683690002216_4061554019702166161_n-1280x640.jpg

Месеците кога природата се буди се најинспиративни за промени кон нешто ново. Пролетта со себе носи нови идеи и желби за некоја позитивна промена, така таа може да стане синоним за почеток на некои други важни работи во нашите животи Саник е посветен на креирање и создавање на урбани и функционални станбени објекти со уникатен...

февруари 10, 2022
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2022/02/Park20Modern2C20Hyde20Park20-20Fenton20Whelan20Image20Credit_20Fenton20Whelan20-20ParkModern2CApartmentLivingroom3-968x640.jpg

Новата година носи и нови идеи за промена на просторот во кој живееме. По изминатите две години во кои главно времето го минувавме дома кај голем дел од нас се јави потреба од промена барем на деталите во просторот Кога зборуваме за ентериери, годината пред нас ќе биде многу возбудлива. Трендовите кои ќе владеат во...

ноември 3, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/11/01.jpg

Изборот на сопствен дом подразбира и избор на простор кој ќе ги задоволува Вашите потреби, ќе го одсликува Вашиот карактер, ќе Ви го овозможи потребниот мир. Место каде ќе минувате време со Вашите најблиски, место кое секојдневно ќе го исполнувате со спомени и среќни мигови. Место кое ќе остави трајни вредности за генерациите после вас....

септември 23, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/09/насловна-1280x640.jpeg

Купувањето на вашиот прв нов дом-стан е една од најважните одлуки и претставува пресвртница во вашиот живот. Локацијата, цените на пазарот, дилемата за стара или нова градба, се само мал дел од елементите што треба да се земат предвид при правењето на „големиот чекор„ – поседување сопствен дом.  Со оваа одлука следат промени, започнувате свој...

август 10, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/08/Aerial-view-05_za-web-1280x640.jpg

Местото каде што живееме има огромно влијание врз чувството на исполнетост и среќа, поради што е потребно добро да се избере и да се одлучи каде ќе биде вашето безбедно прибежиште и оаза на мирот. Изборот на нов дом подразбира избор на простор кој ќе ги задоволува вашите потреби, место коешто ќе ви го овозможи...

јули 2, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/07/2deab0124d41e77d073259b89ced8b59-1243x640.jpg

За многумина од нас летото е најубавиот период од годината. Тогаш најчесто одиме на годишни патувања, на убави туристички места и прекрасни плажи. Но што да направиме во периодот кога сме дома и кога градските температури се високи и па дури и опасни за нашето здравје. Сме слушнале за советите да не го напуштате домот...

јуни 9, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/06/насловна-1023x640.jpg

Летните температури се на повидок, време е да започнете со уредување на вашата тераса. Ви недостасуваат интересни идеи или едноставно не знаете од каде да започнете. Откријте на што треба да обрнете внимание, и со неколку промени направете ја вашата тераса место од кое нема да сакате да си заминете. Нашиот тим од професионалци во...

мај 20, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/Picture1.jpg

Дали се сметате за личност која ужива во убавините на природата?  Престојувањето во природа не е само добар начин да уживате во слободното време. Многу истражувања покажуваат дека поминатото време во природа може да го подобри вашето здравје со што ќе се чуствувате попријатно и порасположено. Поминувањето време во природата помага во зајакнување на имунитетеот...

април 16, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/04/38-1240x640.jpg

Дали сте размислувале за нов дом со помала квадратура, а максимално искористен простор? Секако ДА. Во дизајнот, како и во животот, поголемо не секогаш значи и поубаво. Доколку сте љубители на едноставноста, а сакате да го извлечете максимумот од својот животен простор, тогаш помалите станови се вистинскиот правец во кој треба да се движите. Додека...

април 9, 2021
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2021/04/naslovna-1280x626.jpg

Изборот на сопствен дом подразбира и избор на простор кој ќе ги задоволува вашите потреби и ќе го отсликува вашиот карактер. Саник ви нуди голем избор на станови со различен распоред и квадратури кој ќе ги задоволат различните потреби на идните станари. Откако ќе го направите вистинскиот избор, време е да започнете со опремување и внатрешно уредување....

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081