Саник

Здраво! Kако може да ви помогнеме?

ноември 14, 2023
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2023/11/1-1280x640.jpg

Потрагата по нов дом е една од најзначајните инвестициски одлуки. При купувањето на нов дом треба да одберете недвижност по ваша мерка. Саник е посветен на  креирање и создавање на урбани и функционални станбени и деловни простори со уникатен дизајн… Нашата компанија вработува врвни архитекти и инженери кои постојано ги следат  светските трендови во градежништвото...

септември 27, 2023
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2023/09/4.jpg

Ако 2022рата беше година инспирирана од боите на природата, 2023та е година на сомоизразувањето. Водени од фактот и свесноста за тоа колку околината има големо влијание на нашето целокупно ментално здравје, голем број од експертите за внатрешно уредување решија преку бои да ја изразуваат својата  креативност при уредувањето на домот.Со помош на боите во домот...

август 4, 2023
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2023/08/Dnevna-tip-2-k-RT--1280x640.jpg

Лето, период од годината за опуштање, кога одиме на патувања, летни одмори на монденски и убави туристички места и прекрасни плажи. Прашањето е што да направиме во периодот кога сме дома и кога градските температури се премногу високи и опасни за нашето здравје. Исклучително треба да бидете внимателни при екстремно високите температури бидејќи тие можат...

мај 23, 2023
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2023/05/1-1280x640.png

ВАШ ДОМ; ВАШ СВЕТ Сите сонуваме за сопствен дом. Кога нешто посакуваме, се трудиме да го оствариме. И не е важно дали нашите цели се големи, важно е само колку напорно работиме за да ги оствариме. Секогаш го избираме најдоброто за добар живот, а најдобро е да се избере локација со мирна околина, која се...

февруари 14, 2023
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2023/02/2-1280x640.jpg

Денот на љубовта, ден за убави мигови со саканите.Уште поубав, доколку на овој ден донесете одлука да одберете стан кој треба да стане ваш нов дом.Саник ви нуди одлични решенија. Одберете дом направен со посебно внимание на структурниот идентитет, со гаранцијата за квалитет која влијае на животниот стил.Одберете дом во нашиот нов објект City Residence...

декември 16, 2022
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2022/12/download.jpg

Волшебна магија, деца кои сонуваат за Дедо Мраз, а возрасните со насмевка на лицата уживаат во прекрасниот топол амбиент, со планови и очекувања за посреќна, подобра, бериќетна  и поуспешна година. За да ги направиме престојните празници уште поубави ви предлагаме неколку предлози и совети, за тоа како да го уредите вашиот нов дом и волшебните...

септември 15, 2022
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2022/09/1-1280x640.jpg

Израдувајте го вашето дете,создадете му катче од соништата Делот за најмалите станари претставува место за игра и одмор, место за творење и дружење. Уредувањето на детското катче , неговиот распоред распоредот, избор на мебел, материјали и бои  е  предизвик за родителите. Секој родител се труди да биде што е можно покреативен и иновативен во уредувањето...

август 29, 2022
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2022/08/1-1280x640.jpg

Како успешно да се избере внатрешноста на мал стан? Како да го зголемите просторот во мал стан? Како да се направи изглед на стан со мала квадратура? Често постававувани прашања кога станува збор за уредување на стан со помала квадратура.Во прилог следат идеи и трикови како да го уредите просторот ва вашиот дом. Во стан...

мај 19, 2022
https://sanik.com.mk/wp-content/uploads/2022/05/1-564x640.jpg

МОДЕРНА ТЕРАСА-место за инспирација Имате нов дом, започнавте нов живот, време е да започнете со уредување и на вашата тераса. Летните температури и топлото време се на повидок, а со тоа и вашето присуство на вашата тераса, посебно во вечерните часови. Терасата е место каде се поминуваат убави мигови, се пие првото утринско кафе, се...

ЗА НАС
Саник е компанија која нуди поинаква визија при создавањето и изборот на вашиот нов дом.Со своето 14 годишно искуство до денес постојано го подобруваме својот квалитет преку примена на најсовремени алатки и следење на светските трендови за урбано живеење...
САНИК НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Subscribe

Stay up to date

| 076 458 081